IBAS dhuron për fundvit 10 euro bonus për klientët e rinj

Për festat e fundvitit IBAS ka vendosur të shpërblej të gjithë klientët e tij deri më datë 31 dhjetor 2021, duke iu dhuruar 10 euro bonus secilit klient që aktivizon llogarinë në IBAS. Ky bonus shfrytëzohet gjatë realizimit të pagesave, duke ua zbritur 1% nga shuma totale.

Si ta aktivizoni llogarinë në IBAS?

Pasi ta hapni llogarinë në IBAS dhe ta verifikoni identitetin tuaj, për të përfituar bonusin duhet ta aktivizoni llogarinë tuaj. Aktivizimi i llogarisë në IBAS bëhet në dy mënyra:

1. Online përmes aplikacionit të IBAS. Ky aktivizim bëhet duke transferuar së paku 1 cent nga llogaria juaj bankare në llogarinë tuaj në IBAS. Për ta bërë këtë, së pari duhet të hapni aplikacionin e IBAS dhe të klikoni mbi ikonën “mbush kuletën”. Nëse jeni klient i njërës nga bankat që shfaqen tek opsioni “mbush kuletën” në IBAS atëherë ju duhet të realizoni transfer brenda bankës, nëse jeni klient i ndonjë banke tjetër atëherë duhet të realizoni transfer kombëtar. Pasi ta lexoni instruksionin shtypni ikonën “kopjo” te numri i xhirollogarisë tuaj bankare prej nga nisni transferin tuaj, pastaj vazhdoni me “mBanking” apo “eBanking”, tutje shtypni butonin “transfer brenda bankës”, shënoni numrin e llogarisë që keni kopjuar në IBAS ose bëni “paste”, shkruani shumën dhe te pjesa e përshkrimit shkruani numrin e telefonit me të cilin keni hapur llogari në IBAS dhe në fund konfirmoni transferin. Pas këtij veprimi do të pranoni njoftimin për pranimin e transferit.

Menjëherë pas këtij procesi bonusi do të transferohet në llogarinë tuaj në IBAS dhe do të mund ta përdorni gjatë realizimit të pagesave.2. Fizikisht përmes nënshkrimit të kontratës në zyrat e IBAS. Këtë aktivizim mund ta bëni çdo ditë pune nga ora 8:30 deri në ora 17:00.
Bonusin mund ta shfrytëzoni në të gjitha bizneset dhe organizatat që kanë marrëveshje me IBAS, në mbi 1000 pika të pagesës.