3 çifte do të përfitojnë darkë falas për Shën Valentin nga IBAS dhe partnerët e tij


Në ambientin e bukur e të ngrohtë të restorant “Brasserie Proka”, dy çifte do të kenë mundësi të shijojnë nga një darkë FALAS në vlerë deri 50 EUR. Ndërsa, në “shtëpinë e picave”, çifti tjetër do të bie edhe një herë në dashuri, por kësaj radhe me ushqimin e Pizza Crust në darkën e ofruar FALAS, në vlerë deri 50 EUR.

Krejt kjo falë lojës shpërblyese të organizuar nga IBAS dhe partnerët e tij.

Si mund të bëheni pjesë e lojës?


Në momentin që realizoni pagesa me IBAS do të bëheni në mënyrë automatike pjesë e lojës shpërblyese. Pagesat mund t’i realizoni te cilido partner i IBAS dhe me çfarëdo vlere.

Fituesit do të përzgjidhen më 11 shkurt dhe do të njoftohen nga stafi i IBAS për detajet e darkës.

Andaj, ju ftojmë të realizoni pagesa me IBAS dhe të bëheni pjesë e lojës. Ndërsa, ju që nuk keni llogari në IBAS mund ta hapni atë 24/7. Nëse ju duhet ndihmë, kontaktoni numrin 038600300!